fredag den 6. august 2010

Tidlig oppe...

6 lagkagebunde ligger nu på min kogeø og køler af. Jeg var tidlig oppe, faktisk allerede kl. 5, for at nå at bage de 6 bunde inden arbejde....
De er nu færdige og skal om et øjeblik pakkes sammen og lægges til side indtil senere i aften hvor de skal fyldes med to slags mousse, og så på køl til i morgen hvor hele processen fortsætter....
Dem som selv laver kager ved hvor lang tid det tager, men for jer andre, bliver sådan en kage bygget op over 3 dage inden den står færdig med pynt.
Men det er altid det sjoveste at pynte, og se resultatet, det er derfor jeg laver kager...MEN selvfølgelig skal de smage fantastisk, det er jo også vildt vigtigt.
Jeg synes det er sjovt, også selvom det er kl 5 om morgenen.....
Nu er det tid til det "rigtige" arbejde, men weekenden er lige om hjørnet, hvor er det dejligt...


5 kommentarer:

 1. Må jeg være så fræk at spørge hvad det er for en opskrift du bruger til dine bunde, de ser gode ud.

  Mvh Pil

  SvarSlet
 2. HVor ser den bund god ud - Vil du dele din opskrift ?

  Glæder mig til at se den færdige kage !

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 3. Sikke da en energi, og så kl. 5 om morgenen og før du skal på "rigtigt" arbejde. De ser lækre ud de bunde. Jeg har kun selv prøvet at bage bunde en enkelt gang og jeg syntes efterfølgende, at resultatet var nedslående, så idag, hvor jeg skal lave 2 lagkager til imorgen til det ene af mine børnebørns 3 års fødselsdag, så køber jeg Kvicklybagerens hjemmelavede. De er ret forrygende gode.
  Hilsen Jette

  SvarSlet
 4. Ja, undskyld, så er det mig igen. Først bagefter fik jeg set på dine kager, som du har lavet tidligere. Hold da ferie, hvor er de imponerende. Jeg er virkelig benovet. Tænkte på om du er konditor? På et tidspunkt da Brian Nielsen skulle bokse og vores søn havde inviteret til bokseaftenhygge, havde jeg lavet en lagkage med en boksering. Den syntes alle var ret sjov. Men det er da vand ved siden af dine kunstværker. Godt gået.
  Benovet hilsen Jette

  SvarSlet
 5. Selvfølgelig vil jeg dele opskriften med jer, den er hermed lagt på min blog.
  Og Tusind tak til dig Jette, for alle de rosende ord....Det varmer.
  Knus Irene

  SvarSlet