torsdag den 2. september 2010

"De er sure" sagde ræven om rønnebærene

Men smukke er de at se på alligevel...
I dag har jeg været så TRÆT.....Jeg ved slet ikke hvorfor, for der er virkelig ingen grund til det, men sådan har jeg det bare i perioder, og sådan en er jeg formodentlig kommet til nu.
Godt jeg så ikke skal det vilde, bare lige stege 1200 gram marinerede kylling inderfile.....
Marinaden har jeg lavet af saften fra en citron, salt, peber og en masse friske mynteblade som er hakket i stykker + 5 store spsk græsk yoghurt....Så skal kyllingen så bare ligge der og hygge sig i et par timer, og derefter steges på panden til de bliver lækre og gennemstegt.
Vi skal spise nogle af dem i aften sammen med ris.
Resten skal i fryseren og bruges som sandwich fyld til madpakker i den kommende tid.
Ellers skal jeg vist ikke så meget mere i dag, jeg tror bare at jeg trænger til weekend....

2 kommentarer:

  1. Måske din træthed kan skyldes, at vi nu er nået lidt nærmere en måske lang og mørk vinter? Jeg synes selv, at jeg kan mærke lidt begyndende tristhed, som jeg er sikker på skyldes, at en vinter truer. Og så skal man måske være glad for at man ikke bor i f.eks. Grønland, hvor de overhovedet ikke ser solen i en lang, lang vinterperiode. Men nu er det snart weekend for jer, som stadig er på arbejdsmarkedet, så må du bare tage en slapper-weekend :-)
    Hilsen Jette

    SvarSlet
  2. Hej Jette...Du har ret, godt vi ikke bor på Grønland...Desværre er sommeren sluttet alt for hurtigt i år...og jeg mærker det også på mit humør, men nu er det snart weekend, så det går nok..
    Knus Irene

    SvarSlet