torsdag den 30. september 2010

Spændingen er udløst....

Spændingen er her til morgen blevet udløst, i den forgangende uge har jeg og en veninde været godt i gang med at rydde de værse grønthandlere for frugt og grøntsager...I store mængder er der blevet indtaget grønt, og tænkt over hvad menu' en skulle stå på, og her til morgen er resultatet så aktuelt.....Ugens vægt tab er : 2.1 kg..SÅDAN... Jeg er yderst tilfreds, da jeg godt ved at min motion har været nærmest 0, og jeg oveni desværre har et for lavt stofskifte....Så alt hvad der går ned ad, er bare lige ind på kontoen ;-) Så nu er det bare at holde gejsten oppe, bare at fortsætte med min nye livstil og så prøve at få taget mig sammen til at motionere noget mere....
Ha' en rigtig dejlig dag derude :-))

7 kommentarer:

 1. Hold da op! Super super flot!
  En idé til at holde motivationen, er at skaffe sig en vægt med fedtprocent måler. For går du igang med at motionere, kan du godt komme ud for at din vægt stiger, fordi din muskelmasse øges. Her giver fedtprocenten et andet pejlemærke.
  Men super godt gået! Glæder mig til at høre om flere flotte fremskridt. :D

  SvarSlet
 2. Hej Irene. Det må virkelig motivere dig, at vægten har taget så stort et spring og så på bare en uge. Flot flot! Den vægt, som Bianca omtaler, kunne det være rart at have - også for mig! Hav en dejlig dag. Knus Jette

  SvarSlet
 3. Desværre er en sådan vægt til hjemmebrug oftest meget misvisende, få i stedet en fedttang og brug et cm. mål to billige investeringer ;-)

  SvarSlet
 4. Tillykke tillykke Irene - rigtig flot♥

  SvarSlet
 5. Og hvis du vejer dig på samme vægt hver gang kan du sagtens stole på resultatet♥

  SvarSlet
 6. Tak de damer, for alle de gode og søde kommentare...Jeg vil kæmpe videre, og selvom det ikke går hurtigt skal det nok lykkedes engang.
  Knus Irene

  SvarSlet