MUMS...Det smagte lige så godt som jeg kunne huske + man får mange grøntsager på en sund måde :-)
Kylling med hvidkål og svesker
300 g grønsager pr. person
Tid i alt: 35 min. Heraf arbejdstid: 30 min. 4 personer.
Ingredienser:
2 løg (200 g)
2 fed hvidløg
10 stenfrie svesker
500 g hvidkål
2 spsk olie
400 g kyllingebryst i strimler
500 g grønne bønner
1 spsk soyasauce
2 spsk snittet purløg
Tilbehør
Ris eller pasta
Hak løg, hvidløg og svesker fint. Skær kål i strimler.
Svits løg, hvidløg og svesker 1 min. i 1 spsk olie.
Tilsæt kødet og steg i 2 min. Tag kødblandingen op.
Svits kål i 5 min. i resten af olien. Tilsæt bønner og soyasauce og svits 3 min.
Kom kødblandingen tilbage i gryden og varm igennem.
Smag til med salt og peber. Drys purløg på.
Tips: Kalkun kan erstatte kylling.
Hej Irene,
SvarSlethvor er det dejligt at høre, at du fandt opskrifte OG at det smagte ligeså godt som du huskede :o) Det ser faktisk ret lækkert ud, men jeg er desværre lidt en kylling (hihi) med svesker :o(
knus
Camilla
Kære Camilla, drop sveskerne og prøv opskriften alligevel, den smager rigtig godt og er vildt ssund..
SvarSletKnus Irene