søndag den 13. marts 2011

Kylling med hvidkål og svesker

MUMS...Det smagte lige så godt som jeg kunne huske + man får mange grøntsager på en sund måde :-)

Kylling med hvidkål og svesker
300 g grønsager pr. person

Tid i alt: 35 min. Heraf arbejdstid: 30 min. 4 personer.

Ingredienser:

2 løg (200 g)

2 fed hvidløg

10 stenfrie svesker

500 g hvidkål

2 spsk olie

400 g kyllingebryst i strimler

500 g grønne bønner

1 spsk soyasauce

2 spsk snittet purløg


Tilbehør

Ris eller pasta



Hak løg, hvidløg og svesker fint. Skær kål i strimler.

Svits løg, hvidløg og svesker 1 min. i 1 spsk olie.

Tilsæt kødet og steg i 2 min. Tag kødblandingen op.

Svits kål i 5 min. i resten af olien. Tilsæt bønner og soyasauce og svits 3 min.

Kom kødblandingen tilbage i gryden og varm igennem.

Smag til med salt og peber. Drys purløg på.



Tips: Kalkun kan erstatte kylling.

2 kommentarer:

  1. Hej Irene,

    hvor er det dejligt at høre, at du fandt opskrifte OG at det smagte ligeså godt som du huskede :o) Det ser faktisk ret lækkert ud, men jeg er desværre lidt en kylling (hihi) med svesker :o(

    knus
    Camilla

    SvarSlet
  2. Kære Camilla, drop sveskerne og prøv opskriften alligevel, den smager rigtig godt og er vildt ssund..
    Knus Irene

    SvarSlet