søndag den 1. maj 2011

Stegt rødspætte med jordbær..

I aften fik vi denne tallerken fuld af friske og lækre råvare....
Stegt/paneret rødspættefile', med grøntsagsmos, jordbær/fersken salat og dertil en creme fraiche dressing med masser af persille og hvidløg i....


Rødspætte file'erne blev paneret i rasp og stegt på panden.
Grøntsagsmosen bestod af kartofler, søde kartofler, gulerødder, løg og bladselleri, skåret i små stykker og kogt godt møre i vand tilsat grøntsags boullion, Tilsidst stavblendes det hele og smages til med smør, salt og peber..
Salaten bestod af iceberg salat, fine ærter, små søde tomater, lækre små agurker, rød peberfrugt, ferskner, jordbær og pinjekerner som er ristet på en tør pande og overhældt med lidt lys sirup,(pinjekernerne afkøles inden de kommes i salaten)
Creme fraiche dressingen er rørt af creme fraiche (selvfølgelig), masser af hakket persille, hvidløg og frisk mynte + salt og peber.

Behøver jeg sige at det smagte godt?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar