søndag den 1. maj 2011

Stille Fest...

Vi var til sønnens fødselsdag i går aftes, og på trods af, at de begge to havde været på arbejde lige indtil 16.30 havde de alligevel formået at stable en 3 retters middag på benene til manden og jeg...
Vi startede med grillede kyllingespyd i peanuts sovs, (de havde marineret kødet i sovsen inden grilning, og det smagte helt fantastisk). Dertil fik vi en lækker salat med jordbær som vist for oven.
Hovedretten var store flotte oksebøffer på grillen, med samme salat til og hasselbagte kartofler og  hjemmelavet Tzatziki til, mums hvor smagte det godt.
Min tallerken :-)
Til slut fik vi hjemmebagte chokolade muffins med dejlig is til....
Snakken gik lystigt, men sent blev det ikke, da de unge mennesker var meget trætte, og det var bestemt forståeligt da de begge to havde været i gang siden 5.30 lørdag morgen.
Flot at de kunne overskue alt dette og alligevel styrede værtsrollen til + og stjerne, det var en virkelig hyggelig og rar aften, ganske stille og roligt bare os 4.

3 kommentarer:

 1. Tillykke med drengen din..
  Maden giver rigeligt med mundvand.

  SvarSlet
 2. Tusind tak Søde Mette Lykke:-)

  SvarSlet
 3. Hej Hej . Hvor ser alt det mad dog dejligt ud ..... Skønne mad billeder. hi hi du spiser meget gør du ikke ;) Man bliver også sulten i den friske forårsluft.

  SvarSlet