tirsdag den 7. juni 2011

Paneret torsk med tilbehør..

                                                         Aftenens tallerken så sådan her ud :
Paneret Torske file (fordi jeg elsker paneret Torsk) med nye kartofler, ekstra fine ærter, lækker blomkål, små gulerødder og dertil min virkelig lækre creme fraiche sovs.
Ovenpå drysset med lidt frisk hakket mynte fra haven og lidt purløg blomster...Velbekomme......
Mums det smagte af sommer....
Opskriften på aftenens Creme Fraiche sovs kommer her :

Creme Fraiche sovs

½ bæger creme fraich
2 spsk. sød sennep
1 tsk. groft salt
peber
frisk persille og purløg
2 fed hvidløg
1 pakke 8 krydderurter fra Knorr (frosne købt i super brugsen)

Det hele hakkes og røres sammen, og vupti har du den lækreste sovs til fisk, kartoffelsalat, dip osv.

6 kommentarer:

  1. Ej, hvor ser det altså godt ud, Irene :-)

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet
  2. Sommermad - når det er bedst. Selvom jeg kan li den slags mad hele året rundt :-) Det ser virkelig godt ud og anretningen er helt i top.

    Mange hilsner
    Det Lyseblå Køkken

    SvarSlet
  3. Tak Birthe, det smagte også godt :-) Du skulle prøve det krydderi, det er super godt ..
    Knus Irene

    SvarSlet
  4. Tak Det lyseblå køkken, og velkommen til :-)
    Knus Irene

    SvarSlet
  5. Jeg vil ser om jeg kan finde det, har ikke stødt på det nogen steder :-)

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet
  6. Hej igen Birthe.. Prøv i en af super bedst's butikker, der har de det på frys i små æsker.
    Knus Irene

    SvarSlet