søndag den 25. september 2011

Bankekød ................

BANKEKØD....Ja, sådan føler jeg mig lige nu, min krop er så træt og øm og mit hoved ligeså....
Derfor er det God Nat og Sov Godt her fra lige nu, det var så den weekend, hold op hvor har vi KNOKLET......

4 kommentarer:

 1. Jeg har tænkt på jer her i weekenden. I har trods alt haft super flot vejr, men man er lidt presset og giver den altid en ordentlig ( nogle gange for stor 9 skalle, når der er indhentet både arbejdskraft og container.
  Får man en fast pris eller er det pr. kg, at den afregnes ?

  SvarSlet
 2. Kære Frøskuffen, Tak for dine tanker, hvor er det sjovt at nogle (som man faktisk slet ikke kender) tænker på en', men jeg gør det også, tænker på andre bloggere, og deres historier :-)
  Containeren lejede vi bare for weekenden, man betaler et beløb for at få den leveret og afhentet (500 kr), derudover betaler vi for pr. Tons (128 kr. pr. tons) + moms
  Når jeg bagefter tænker på hvor mange gange vi skulle ha kørt med vores bil/trailer, så ville vi jo ALDRIG være blevet færdige...
  Det kan helt klart betale sig..
  Tak for dine tanker..
  Knus Irene

  SvarSlet
 3. Jeg tænker ofte på alle de spændende ting, som jeg læser i blogland. Det kan bare virke lidt tåbeligt på andre, hvis man skal genfortælle noget og referere til, hvor man har det fra :)

  Umiddelbart lyder det da ikke så hulens dyrt i forhold til, hvad du også selv siger med al den kørsel frem og tilbage med trailer. Hvor mange tons var der i jeres container ?

  SvarSlet
 4. Hej igen Frøskuffen..
  Jeg blev selv positiv overrasket over at det ikke var dyrer at leje en container, det kan helt klart anbefales...Vi har stadig ikke modtaget regningen, men skal nok lave et indlæg om det når den kommer..
  Knus Irene

  SvarSlet