torsdag den 7. juni 2012

Hvad er den ultimative danske sommer mad?

Jeg vil mene det må være grydestegt kylling med masser af frisk dansk persille inden i og nye danske kartofler til og brun sovs lavet på stegeskyen fra kyllingen og så med en god agurkesalat til....
Hvad siger du?

4 kommentarer:

  1. Mums lyder nu lækker...sommermad for mig er også hjemmelavet kold kaloffelsalat med pølser el frikedeller til. eller koldskål.

    SvarSlet
  2. Min første tanke var Koldskål, men det er jo ikke sådan rigtig rigtig mad.

    Men SÅ dejligt om sommeren.

    Knus Grith

    SvarSlet
  3. Det ved jeg simpelthen ikke....

    Før var det, de første hjemme ny opgravet kartofler, kogt og så med hakket persille og smør til...

    Hyggehygge
    Marianne

    SvarSlet
  4. Kan kun sige at det smagte af sommer nøjagtig som jeg huskede det, derudover blev jeg lige taget en tur med tilbage i tiden til min Farmors køkken, både smagsmæssigt og duftmæssigt....

    SvarSlet