fredag den 10. april 2009

KNOPSKYDNING.......

Sikke en dag...Min dejlige veninde er her og vi har nørklet blomster, smykker og kage det meste af dagen....Og desuden SNAKKETTTTTTTTTTTT....rigtig meget.
Vi nåede lige et smut ud i solen og igennem kolonihaverne på vores lille tur, som også førte os forbi disse skønne knopper som også varsler snarlig sommer :-)

Dejlig dag vi har haft ind til nu, vi mangler stadig lidt kage-arbejde endnu, inden vi ser vores dyner, og så skal vi rigtig knokle i morgen ;-) for at blive færdig med den ORANGE kage....... Men et lille besøg i BILKA bliver der nok tid til :-) Der er nemlig Chokolade på tilbud ;-)


3 kommentarer:

 1. Iih... sikke mange fine scillaer du har i haven! Jeg håber, du sætter billede på af den orange kage... den lyder superfin!

  SvarSlet
 2. Skønne blomster billeder :-) Jeg ELSKER foråret.. Alt bliver bare så grønt og farverigt. Dejligt når man har gået rundt i en grå skal -SS-
  Den orange kage ?!?! Hvornår må vi se den . Den lyder spændende :-)
  God tur i Bilka... Jeg tror jeg springer over. Jeg har ikke rigtig lyst til at være sammen med 1000 vis af mennesker i dag -G- Jeg tager bare den nærmeste Netto... og tilbringer en 1/2 time sammen med 100 vis af fremmed mennesker ;-)
  ( kan du fornemme at jeg HADER indkøb sammen med mange mennesker -G-)
  Knus

  SvarSlet
 3. Smukke billeder fra haven.. Min kastanje står også spting for at tænde sine lys..
  Glæder mig som altid til at se kagen.
  Smil og knus.

  SvarSlet