tirsdag den 20. oktober 2009

"kan du så se at få nogle farver på"

Som Mette Lykke http://lykkesverden.blogspot.com/ skrev i sin kommentar til mig i går "Kan du du så se at få nogle farver på", og det er hermed gjort Mette Lykke ;-) Jeg var på BILKA visit i aften og så var det jeg tænkte på hendes ord....og købte dermed 3 nye langærmede farverige t-shirts, så lad mig nu håbe at det kan holde humøret oppe :-)
Ellers har det været en lang men okay dag på arbejde i dag, visse små episoder som jeg godt kunne have ønsket anderledes, men så'n er det nu engang....
Endelig sidder jeg her, kl. er 21 og dagen er snart omme..Vi fik handlet godt ind i Bilka, fyldte nærmest vognen, med en masse lækre grøntsager og 2 store dejlige oksemørbrad som var på tilbud....Ud over det røg der både kylling og hakket oksekød i vognen og en masse andre ting, det løb op til 1600 kr. puha hvor er alt bare dyrt...Men mon ikke vi nu kan klare os et godt stykke tid????? (lige ind til næste gang) ;-)

4 kommentarer:

 1. Fornuftigt! Skønt med flere farver - jeg har selv lige lovlig mange mørke farver i tøjudvalget til de koldere tider. Godt gået :-)

  SvarSlet
 2. Haha, forventer i at der bliver is-vinter siden i fylder fryseren på den måde?
  Ej, jeg synes også tit jeg kommer hjem med en hel masse når jeg vover mig i Bilka, for de har tit gode tilbud på bla. kød..

  SvarSlet
 3. Det er altså lidt morsomt med Bilka. De reklamere ret tit med at være billig og bedst. Men hver gang jeg har været derude er jeg kommet derfra meget fattigere og uden alt for mange ting.:-/
  Men skønne farver du har valgt.
  Knus

  SvarSlet