fredag den 8. april 2011

Rømertopf - Kylling med persille

Endnu en rømertopf fra min hånd, denne gang var det en dejlig stor majs kylling som blev stoppet godt ud med masser af persille, salt og peber, blev brunet let på panden og smurt med lidt kulør....
Under den havde jeg skåret kartofler, gulerødder og selleri ud i mundrette stykker og tilsat en ½ l. hønsekøds fond, godt med salt, peber, timian og en stor rød chili i små stykker...
Ind i en kold ovn ved 150 grader i 3 timer.....
Væden blev hældt fra til sidst og jævnet til den lækreste sovs...
Konklusion: Den var smør mør og saftig, grøntsagerne var fine og med bid, sovsen var dejlig og persillen inden i var total perfekt (elsker den slags persille som er stegt inden i en kylling). Endnu engang en meget vellykket rømertopf....

2 kommentarer:

  1. Rent guf. Hvor er det bare længe siden, at jeg har fået "kyllinge-persille."

    SvarSlet
  2. Hej Irene,

    altså nu må du snart stoppe med de Rømertopf-retter! Jeg sidder jo nærmest og halvsavler ned i tastaturet hver gang :o)

    Lækkert ser det i hvert fald ud!

    knus
    Camilla

    SvarSlet