Jordbær sorbet
Jordbær sorbet
3½ dl grundsirup
400 g jordbær
2 citroner (saften)
1½ pasteuriseret æhhehvide
50 g flormelis
Blend jordbær (optøet hvis de var frosne), citronsaft og grundsirupen sammen og si den.
Kør den på ismaskinen, til den begynder at sætte sig.
Pisk hviderne stive og tilsæt flormelisen og pisk det i jordbær isen, og kør den færdig på ismaskinen.
Frys den :-)
det var da et flabet billede at blogge efter en lang skoledag hvor man er virkelig lækkersulten ;) Mmm
SvarSletKan kun give Line ret!! ;)
SvarSletSer helt vildt lækkert og cremet ud :)
ha ha ja den er jeg med på!!! Eller skal vi sige terresse,sol, rosévin og dine lækre sorbeter?? :0)
SvarSletHej Line :-) Godt at jeg kan friste lidt med min sorbet...Smiler...
SvarSletHej Hanne...Den ser virkelig godt ud, men min hindbær sorbet var altså den mest perfekte, den sad lige i skabet :-)
SvarSletHej Tina.. Rosevin, sol, teresse og sorbet lyder fint med mig ;-)
SvarSletDu går grundigt til værks. Det bliver næsten en sorbet pr dag :-) lakrids sorbeten synes jeg var sjov. Elaker når mann prøver noget nyt og spændende
SvarSlet/Eralnd
Ja, den var godt nok spændende, men desværre lidt flydende...Måske ville den være perfekt som "sovs" på en vanilie is...Smil...Men skal altså prøve den lakrids sorbet igen, denne gang bare uden vodka...
SvarSletHejsa, denne lakridsis så for lækker ud, så det blev det første jeg prøvede på min nye ismaskine til KA. Den smager super godt, tak for opskriften, meen den skilte altså lidt........der lå noget flydende tilbage i skålen, ved du om det kan skyldes at sukker massen mm. ikke var blevet tyk nok inden jeg puttede æggehviden i??
SvarSletMvh og dejlig dag til dig............er spændt på at læse meget mere på din blog